Sari la conținutul principal

Vanzare-CAFENEA MOBILA (PE ROTI) de vanzare in Cluj

601
26 000
1
Spatii
Se vinde cafenea mobila(pe roti),amplasat in centrul istoric al orasului Turda/Cluj,racordata la canalizare,apa,curent electric.Este in functiune.SE poate muta in orice locatie doriti.Constructia este din lemn cu pereti izolati ,astfel ca se poate folosi si iarna.Are grupuri sanitare (2 ),sala de servire,sectiune pentru depozitare.Capacitate interioara 20 locuri.Terasa exterioara,cu o capacitate de 50 locuri,este acoperita cu o copertina.Aspect deosebit!Poate fi schimbata destinatia in a activitatea pe care o doriti.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.