Sari la conținutul principal

Hala frig Constanta de vanzare in Constanta

1033
1
1 000 000
Spatii
Societate cu activitate inchiriere hale frigorifice pentru congelare / refrigerare cu temperaturi de racire ce variaza intre -26°C si + 16°C si o capacitate totala de depozitare de 5600 tone pentru carne congelata, peste congelat, lactate, fructe si legume proaspete. Facilitatile de congelare / refrigerare sunt destinate depozitarii la standarde europene a produselor ce necesita stocarea la rece.
Depozitul frigorific este autorizat sa functioneze ca antrepozit vamal venind astfel in intampinarea clientilor care efectueaza operatiuni vamale pentru produse congelate sau refrigerate pe raza judetului Constanta. De asemenea, depozitul frigorific este autorizat sanitar-veterinar pentru schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animala.
Dispune de hale frigorifice noi fabricate in Germania (Bitzer) cu utilaje de frig monitorizate si controlate de computere performante. Depozitarea produselor congelate / refrigerate se face conform normelor europene, clientii avand acces in orice moment la diagrama de temperatura pentru marfurile depozitate. Depozitul frigorific pune la dispozitia clientilor stivuitor, cantar si personal autorizat pentru manipularea marfurilor, incarcarea si descarcarea facandu-se prin cele 5 rampe de acces. De asemenea, halele frigorifice sunt deservite de un doctor veterinar pentru autorizatii si controlul calitatii
Reprezinta solutia ideala pentru depozitare de carne congelata, peste congelat, produse lactate, fructe proaspete, legume proaspete la preturi rezonabile. Clientii nostri sunt exportatorii care doresc noi piete de desfacere in Romania, importatorii ce nu doresc sa isi blocheze capitalul beneficiind astfel de acces rapid la marfuri si producatorii sau comerciantii cu necesitati de depozitare de produse congelate sau refrigerate.
Dispune de hale frigorifice computerizate proiectate si realizate la cel mai inalt nivel tehnologic de specialisti germani:

Dotari si accesorii
• Capacitate totala de stocare: 5600 tone
• Temperatura de depozitare: intre -26°C si + 16°C
• Utilaje de frig noi Bitzer - Germania
• Monitorizare si control computerizat
• 5 rampe de incarcare/ descarcare
• 2 stivuitoare
• Cantar
• Medic veterinar pentru controlul calitatii
• Personal autorizat pentru manipularea marfurilor
• Diagrama temperatura / curent
• Rapoarte detaliate pe ore / zile /saptamani etc.
• Acces facil prin amplasarea la intersectia drumurilor europene E87 si E60
• Statie autorizata pentru spalare si dezinfectare masini frigorifice.

Personalul care deserveste halele frigorifice este calificat si dispune de logistica necesara pentru manipularea marfurilor dumneavoastra. Puteti retrage din depozit marfa partial sau integral, avand garantia ca aceasta a fost stocata conform normelor europene de depozitare congelare / refrigerare si insotita de certificat de calitate.
Autorizatii si certificari la nivel european
Halele frigorifice au toate autorizatiile si certificarile necesare acestui tip de activitate (autorizatie sanitar-veterinara pentru schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animala), inclusiv autorizatia de functionare ca antrepozit vamal, venind astfel in intampinarea clientilor care efectueaza operatiuni vamale pentru produse congelate sau refrigerate pe raza judetului Constanta.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.