Sari la conținutul principal

Vind spatiu comercial in statiunea Mamaia de vanzare in Constanta

1150
80 000
5 000
Spatii
Vand spatiu comercial in statiunea Mamaia , constructie din caramida cu o suprafata utila de 116mp , terenul de sub cladire este proprietate privata, degrevat de orice obligatie, avand urmatoarele dotari:
Curent electric 220v/380v ,apa rece curenta ,canalizare ,hidroizolatie recent efectuata , un grup sanitar cu 2 cabine, Gresie si fainta ,Instalatie electrica din cupru noua , gaz metan in apropiere, acces usor pt aprovizionare , vad commercial foarte bun .Lipit de spatiu se afla un teren de circa 150mp ce poate fi cumparat / concesiunat de la primarie prin negociere directa de catre noul proprietar.Spatiu este renovat , pozele sunt vechi.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.