Sari la conținutul principal

Firma Distributie Materiale Constructii si Colectarea Deseurilor Reciclabile de vanzare in Constanta

1228
250 000
550 000
Fond de comert
Stockuri
Terenuri
Spatii
Cetatean roman, proprietar al unei SC SRL cu sediul in Constanta, firma ce activeaza in domeniul distributiei materialelor de constructii si colectarii deseurilor reciclabile, doresc asociere ptr a dezvolta firma (teritorial/clientela/activitate) sau vanzarea partilor sociale detinute. Firma detine un parc propriu de masini noi de distributie, cu depozit si magazin online, cu profit in fiecare an, cu clienti activi, fara datorii la furnzori sau stat, cu contabilitate/gestiuni/stoc tinute la zi, cu contracte in derulare, cu logistica si 9 angajati, cu stoc de marfa 50000 eur, cu sistem modern de gestiune, activa in piata de peste 10 ani, importator de materiale din UE.
Oferiti spriijin si instructaj cumparatorului? - DA

Descrierea punctului de lucru (cladire, utilaje si echipamente):
Depozit propriu = 325 mp,
Magazin online
Masini noi de distributie 4buc:2 Iveco Daily dube, 2 Caddy, remorca


Vechimea afacerii - (ani) - 11

Numar angajati - 9

Afacerea dumneavoastra este in procedura de Reorganizare judiciara ? - NU

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.