Sari la conținutul principal

Firma de mobila PAL si MDF de vanzare in Constanta

1444
650 000
372 741
Fond de comert
Stockuri
Terenuri
Spatii
Lichidari
Societatea cu raspundere limitata, situata in orasul Medigia, judetul Constanta, pe Strada Stefan Cel Mare (centura orasului Medgidia - se poate circula cu vehicule de peste 7,5 tone), in apropierea Autostrazii Soarelui si la 30 km de orasul Constanta.
Inca din 2000, anul infiintarii, firma este profilata pe productia de mobilier din PAL melaminat si MDF. Societata a devenit in cursul anilor o marca, un brand de referinta in judetul Constanta. Firma produce de 18 ani mobilier de uz casnic, dar si comercial (intermediari), avand un portofoliu de clienti si furnizori consolidat si fidel.
Cu o cifra de afaceri anuala de 443.352 euro (anul 2017), firma dispune de un personal angajat specializat si de un teren de 800mp cu 18 sali (birouri, receptie, showroom, hala pentru productie si depozitare, curtea interiora cu rampa de incarcare-descarcare, spatiu de luat masa), incalzire centrala pe gaz.
Privind productia, fabrica dispune de 3 utilaje principale computerizate de serie mare (Firma Biesse Italia) si alte 5 utilaje clasice, pentru debitare, frezare, gaurire multipla, bordurare.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.