Sari la conținutul principal

Firma de constructii și Amenajari interioare de vanzare in Constanta

1763
Imagine
Business Image
49 999
65 000
Fond de comert
Franciza
Stockuri
De vânzare Societate profitabila de constructii înființată în anul 2018, in judet Constanta, Mamaia Nord, fără datorii, cu profit in anii interiori, fără credite, leasing la auto toyota ch-r pe care il transfer pe societatea sotiei la momentul cesiunii partilor sociale , cu contracte în derulare (suntem parteneri Hornbach este unul dintre clientii premium care ofera clienți serviți) Colaborare cu designeri de interior care ne dau lucrari si cu dezvoltatori imobiliari care ne dau lucrari.
Inregistrata pe SEAP, cont SPV ANAF, poate obtine finantari guvernamentale sau bancare pentru a o dezvolta etc.
Firma are o imagine buna in piata locala si este înscrisă în toate directoarele firmelor de constructii. Se poate reloca foarte usor inlocuind zona de acoperire pe directoare pentru a fi afisata in zona dumneavoastra cu marketing implementat este inclus in pretul de vanzare.
Alte Active: scule de mana electrice, masina de tencuit mecanizata nou nouta, pompa de varuit airless, Masina de carotat profesionala cu carote pana la 300mm.
Auto fiat doblo fab 2009.
Chirie sediu Navodari 750lei/luna.
• Vechimea afacerii - ani: 5
• Numar angajati: 3


.Societatea este f buna pt accesare fonduri europene.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.