Sari la conținutul principal

Oportunitate achizitie pachet majoritar companie IT de vanzare in Constanta

1769
20 000
50 000
Fond de comert
Lichidari
Cedez pachet majoritar in companie ce are dezvoltate 2 aplicatii mobile. Caut investitor sau partener pentru a intra in urmatoarea etapa, marketing.
Atat Zwap cat si Zlinked sunt disponibile in app store si google play sau vizitand site-urile : www.gezlinked.com si www.zwap.ro
Zlinked este o platforma de networking, candidati si locuri de munca cu prezentari de candidati sau joburi in format video.
Zwap este o aplicatie de tip marketplace unde utilizatorii isi pot prezenta bunurile in format video, aplicatie ce este disponibila in 8 limbi, 6 monede.
Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.