Sari la conținutul principal

Bar - Restaurant la cheie in Piata Ovidiu de vanzare in Constanta

1797
99 000
200 000
Fond de comert
Vă prezentăm cu inima deschisă un busniess de peste 200.000 euro intr-o locație magica în zona pietonală de lângă Muzeul de Istorie din Piata Ovidiu.
Cu un vad intens și o amplasare extrem de aproape de plaja si portul turistic, această locație este dotata cu absolut tot ce este necesar iar clădirea este reabilitată complet.

Interiorul său, conceput cu pasiune și pricepere de un designer specializat în industria Horeca, vă îmbrățișează cu o atmosferă caldă și primitoare. Aici veți descoperi trei niveluri ce se completează armonios: un generos subsol open space de 150 mp, parterul spațios de 150 mp și un apartament elegant cu două camere de 50 mp la etajul 1, însoțit de o terasă exterioară de 30 mp, cu 12 mese.
Această locație este complet echipată pentru a funcționa legal și fără griji. Instalația electrică, cu o putere instalată de 45 kw, este complet nouă și conforma cu toate normativele în vigoare. Autorizația de funcționare, autorizația de amplasament pentru terasă și autorizația sanitar-veterinară pentru restaurant sunt toate valide și în regulă.

Aici veți găsi un veritabil arsenal de echipamente pentru bucătăria dvs., inclusiv un aragaz profesional, friteuză, grill profesional, feliator, masă rece și mese de lucru din inox, cuptor-convector cu vapori de apă, frigidere, congelatoare, masina de spalat vase și o hotă extrem de puternică cu tubulatură până pe acoperișul clădirii, așa cum cere normativul ANPC. 4 grupuri sanitare, centrală pe gaz de 50 kw și un sistem de climatizare Mitsubishi.
Să nu uităm de barul complet utilat, ce depășește cu mult standardele unui bar obișnuit, mobilieru, in plus, veți primi și stocul existent de produse și materie primă, iar transferul va fi facil, deoarece toate taxele și obligațiile față de furnizori sunt la zi.
Pe lângă toate acestea, locația beneficiază de o pergolă electrică cu telecomandă nouă și lumini Philips Hue smart.
Oferim bonus: toate autorizatiile necesare pentru o functionare legala, chiria locației plătită până în luna ianuarie 2024, branding-ul existent (inclusiv firma luminoasă, meniurile + reterarele și paginile de Facebook, Instagram și TikTok) și contractele deja semnate cu toți furnizorii necesari, sistem de monitorizare video, solutie completa de fiscalizare + gestiune, sistem comenzi pentru bucatarie si pentru delivery, documentatie ISU / PSI la zi, si absolut toate documentele necesare, ceea ce inseamna foarte mult timp salvat, cel putin 3 luni calendaristice.

Și ca să vă dovedim că locatia este autonoma, vă prezentăm cu mândrie procesele verbale emise de către DSV și ANPC în urma controalelor efectuate, care dovedesc impecabilitatea locației.
Cu toate acestea, cuvintele nu pot înfățișa întregul farmec al acestui restaurant. Vă invităm la o vizionare personală, unde vom discuta în detaliu despre toate aspectele acestei oportunități.

Busniess-ul este complet sustenabil in momentul actual si nu este necesara incetarea activitatii, sau alte investitii pe langa pretul de achizitie, de asemenea chiria achitata in avans pana in luna ianuarie 2024 constituie in avantaj mare, plus taxele pentru terasa, panou stradal etc.
Motivul predării afacerii este legat de relocarea într-o altă țară.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.