Sari la conținutul principal

CENTRU MEDICAL CONSTANTA de vanzare in Constanta

1804
Imagine
Healthcare Image
450 000
450 000
Fond de comert
Spatii
Terenuri
VANZARE SAU ASOCIERE
CENTRUL MEDICAL CONSTANTA
MEDICINA MUNCII - MEDICINA INTEGRATA – RECUPERARE MEDICALA
Suprafata totala a centrului este de 400 mp , parter, doua etaje si mansarda.
Beneficiaza de dotare in aparatura si mobilier pentru functionarea serviciilor prezentate mai jos:
Centrul Medical ofera un pachet integrat de servicii medicale:

A. MEDICINA MUNCII
B. DOTARE COMPLETA CONFORM NORMELOR MS CABINETE DE SPECIALITATE –( Medicina conventionala / alopata): Medicina Interna, Chirurgie Generala, Obstetrica- Ginecologie, Psihiatire, Psihologie, Oftalmologie, Otorinolaringologie, Diabetologie si bolide nutritie, Endocrinologie, Cardiologie, Neurologie, Fizioterapie si recuperare medicala, Kinetoterapie
Echografie doppler color 4D, cu elastografie
Termografie medicala
Laborator analize medicale complete
C. MEDICINA INTEGRATA/COMPLEMENTARA
-vizează tratarea personalizată a bolnavului şi abordează boala combinând mijloacele medicinei alopate(conventionale) cu cele complementare(naturiste).
În funcţie de problemele de sănătate, aplicam: fitoterapia, gemoterapia, apiterapia, homeopatia, acupunctura, ozonoterapia, hidrocolonoterapia, plasma bogată în trombocite – PRP, iridologie,aromaterapia, masajul, consilierea nutriţională, evaluare globala energetica si functionala computerizata a organismului.
Medicul recomandă o combinaţie de terapii, personalizată, ţinând seama de toate suferinţele fizice şi psihice

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.