Sari la conținutul principal

Salon Bronzare și remodelare corporală de vanzare in Constanta

1866
30 000
1
Spatii
Salon de bronzare și remodelare corporală, complet echipat și funcțional, situat într-o zonă centrală și accesibilă, Bulevardul Mamaia, zona Delfinariu, 80m pătrați.
Salonul este bine poziționat si din luna Aprilie 2024, de cand este deschis, are deja o baza de clienți fideli.
Site web, cont facebook, instagram, tik-tok

Dotări și facilități incluse:
* 2 Solare de bronzat:
Aparatură de ultimă generație pentru bronzare rapidă și uniformă:
-2 solare Ergoline
* 2 Aparate pentru remodelare corporală: -Echipamente profesionale pentru tratamente anticelulitice, de slăbire și tonifiere.
-1 aparat EMS-ZERO
-1 aparat EMS-SLIM
*Pat de masaj automat cu role de jad, Luxury Line
-Ideal pentru relaxare și terapie, oferind un plus de confort și beneficiu pentru clienți.
*1 Costum presodrenaj limfatic + ochelari masaj automat al ochilor, sinusurilor si capului
* 2 camere subînchiriate deja, din care reiese parte din chiria pentru intreg spatiul, plus o masa de manichiura, complet utilata care poate fi dată spre subînchiriere

Detalii suplimentare:
- Salonul are un design modern și primitor, sala de așteptare complet mobilată cu canapea, fotoliu , expresor cafea, aparat apa, etc... creat pentru a oferi o experiență relaxantă și plăcută.
De preferat se vinde fără preluare de firma!! (Firma ne-ar fi necesara la alt business.)
Dar... cu cei interesați, putem discuta si a această variantă, având în vedere că toate avizele și autorizatiile sunt pe firma noastră.
Investiția inițială a fost de peste 35000€. (Aparatură, renovări, mobilier și auziliare)
Nu ratați această oportunitate de a prelua un salon de succes, cu toate dotările necesare pentru a continua și a dezvolta afacerea, chiar din prima zi!

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.