Sari la conținutul principal

magazin on-line materiaale de constructii de vanzare in Galati

1240
35 000
50 000
Dorim sa cedam atat magazinul on-line de vanzare materiale de constructii cat si domeniul www.construiesc-ieftin.ro.

Magazinul on-line a fost lansat in martie 2016, si a intregistrat un profit net de 5000 EUR/luna – in afara de lunile decembrie 2016 si 2017. Promovarea a fost facuta pe google si facebook in zonele Galati, Braila, Tulcea, Vaslui, Buzau, Bacau, Neamt, Botosani, Iasi.
Vanzarile principale s-au inregistrat pe tabla cutata, sipca, tigla Metalica dar si pe caramizi, bca. Coment.


Site-ul se va ceda cu tot cu domeniu si cu baza de date de client activi si toti clientii care au folosit formularul de contact, si bonus oferim si site-ul www.diviziadegarduri.ro – site care nu a fost finalizat.

Site-ul poate produce venituri pentru noul proprietar inca din prima zi de la achizitie.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.