Sari la conținutul principal

Televiziune de vanzare in Galati

1290
170 000
5 000
Prezentarea afacerii de vanzare


Vand televiziune regional – VoxTvRegional- cu sediul in Galati. Televiziunea are traditie (din 2009), este cunoscuta si are vizibilitate in Galati,Braila,Vrancea,Bacau,Buzau.Suntem cea mai buna televiziune locala din regiune, acest lucru reflectandu-se atat in audienta cat si in interactiunea cu spectatorii nostrii in online (site + facebook). Site-ul web este proaspat refacut, avem o grila noua si calitatea generala a emisiunilor. Targetul nostru este sa transformam aceasta televiziune in televiziune nationala in scurt timp. Suntem prima televiziune la care apeleaza toti cand au nevoie de vizibilitate. Targetul nostru de clienti este foarte diversificat, avand clienti de la cabinete medicale, magazine, firme de constructii pana la case de cultura. Monetizam prin: realizare si difuzare spoturi publicitare, realizare emisiuni, plasare de produse, realizare rubrici in cadrul emisiunilor, bannere in site, etc. Afacerea este una extrem de frumoasa si mai ales aveti ocazia sa cunoasteti multi oameni interesanti.

Serviciile de proiectare,furnizare si instalarea Studioului TV au fost realizate de Profesional&Broadcast R.LTD.- Bucuresti.
Spatiul este de 300 mp din care se transmit emisiunile pe care il punem la dispozitie timp de 12 luni fara costuri de chirie doar utillitati(apa,curent electric,gaze naturale).
Contract de transmisie cu SC Eria Pro SRL - aplicație streaming TSoIP - 9 terminale.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.