Mergi la conţinutul principal

Televiziune de vanzare in Galati

1290
170 000
5 000
Inchiriere
Prezentarea afacerii de vanzare


Vand televiziune regional – VoxTvRegional- cu sediul in Galati. Televiziunea are traditie (din 2009), este cunoscuta si are vizibilitate in Galati,Braila,Vrancea,Bacau,Buzau.Suntem cea mai buna televiziune locala din regiune, acest lucru reflectandu-se atat in audienta cat si in interactiunea cu spectatorii nostrii in online (site + facebook). Site-ul web este proaspat refacut, avem o grila noua si calitatea generala a emisiunilor. Targetul nostru este sa transformam aceasta televiziune in televiziune nationala in scurt timp. Suntem prima televiziune la care apeleaza toti cand au nevoie de vizibilitate. Targetul nostru de clienti este foarte diversificat, avand clienti de la cabinete medicale, magazine, firme de constructii pana la case de cultura. Monetizam prin: realizare si difuzare spoturi publicitare, realizare emisiuni, plasare de produse, realizare rubrici in cadrul emisiunilor, bannere in site, etc. Afacerea este una extrem de frumoasa si mai ales aveti ocazia sa cunoasteti multi oameni interesanti.

Serviciile de proiectare,furnizare si instalarea Studioului TV au fost realizate de Profesional&Broadcast R.LTD.- Bucuresti.
Spatiul este de 300 mp din care se transmit emisiunile pe care il punem la dispozitie timp de 12 luni fara costuri de chirie doar utillitati(apa,curent electric,gaze naturale).
Contract de transmisie cu SC Eria Pro SRL - aplicație streaming TSoIP - 9 terminale.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
2 + 3 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

About

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.