Mergi la conţinutul principal

Afacere la cheie de vanzare - Fabrica utilata de vanzare in Galati

1510
1
150 000
Fond de comert
Afacere profitabila la cheie de vanzare situata in Galati- Fabrica de imbuteliat sifoane + retea de distributie pe judetele Galati, Braila si Tulcea. Persoanele interesate pentru Judetul Tulcea/Braila - fabrica poate fi mutata pe locatia dorita, accesand in continuare reteaua de distributie actuala. Investitia a fost finalizata in anul 2012, iar acum produsul este prezent intr-o retea extinsa de magazine situate in Judetele Galati, Braila, Tulcea. Fabrica este autorizata la Directia Sanitar Veterinara si Directia de Sanatate Publica. Exista analize certificate de catre Directia de Sanatate Publica, analize ce sunt efectuate trimestrial. Afacerea este profitabila, fara datorii la stat sau angajati, cu o istorie fara probleme, o foarte buna imagine in piata si se poate califica pentru atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea in continuare a afacerii. Distributia se face cu un parc auto format din 5 autoutilitare de 3.5 to. Incasarea facturilor se face cash, neexistand astfel incidente de plata sau alte probleme legale. Amortizarea investiei se poate realiza in 1-2 ani .

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
3 + 5 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.