Sari la conținutul principal

Afacere la cheie de vanzare - Fabrica utilata de vanzare in Galati

1510
1
150 000
Fond de comert
Afacere profitabila la cheie de vanzare situata in Galati- Fabrica de imbuteliat sifoane + retea de distributie pe judetele Galati, Braila si Tulcea. Persoanele interesate pentru Judetul Tulcea/Braila - fabrica poate fi mutata pe locatia dorita, accesand in continuare reteaua de distributie actuala. Investitia a fost finalizata in anul 2012, iar acum produsul este prezent intr-o retea extinsa de magazine situate in Judetele Galati, Braila, Tulcea. Fabrica este autorizata la Directia Sanitar Veterinara si Directia de Sanatate Publica. Exista analize certificate de catre Directia de Sanatate Publica, analize ce sunt efectuate trimestrial. Afacerea este profitabila, fara datorii la stat sau angajati, cu o istorie fara probleme, o foarte buna imagine in piata si se poate califica pentru atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea in continuare a afacerii. Distributia se face cu un parc auto format din 5 autoutilitare de 3.5 to. Incasarea facturilor se face cash, neexistand astfel incidente de plata sau alte probleme legale. Amortizarea investiei se poate realiza in 1-2 ani .

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.