Sari la conținutul principal

Unitate de panificatie si patiserie de vanzare in Giurgiu

1377
750 000
1 710 000
Fond de comert
Firma infiintata in 1994, inregistrata OSIM cu brand propriu, certificata IFS Higher Level( cel mai inalt standard in industria alimentara), pozitionata in imediata proximitate a Dn5 . Distanata pana in Bucuresti 20 Km,Giurgiu.
Fabrica paine modernizata constant din 2009 pana in prezent, s-au investit in ultimii ani peste 1.000.000 euro, linie automata productie, cuptor cu vetre de 22mp cu incarcare automata, 5 cuptoare rotative patiserie, 4 malaxoare cu spirala cu ridicare automata a cuvei, 2 dospitoare, 2 predospitoare, 2 masini modelat, 2 divizoare, 3 mixere. siloz stocare si dozare faina automata pneumatica . Linie automata producte checuri si briose Mimac, Linie automata pentru chifle Kaiser si minibaghete Konig. 2 masini de ambalare orizontale, o masina de ambalat verticala ( produse granulare) Linie completa de productie paste fainoase - mucenici
Afacerea este la cheie, cu peste 300 de clienti activi in Bucuresti si Giurgiu. Retea de distributie formata din 4 agenti si 10 soferi, flota in stare foarte buna compusa din 10 autoutilitare 3,5 tone
Suntem furnizori pentru marile retele si avem contracte in derulare cu LIDL, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, CORA, ETC.
Suntem prezenti si pe piata HORECA din Bucuresti cu peste 50 clienti
Magazii si spatii de depozitare, cladire birouri complet utilata, platforme betonate. Utilitati: apa, gaz, generator propriu. 3000 mp teren, 60 m deschidere. magazin de desfacere la fabrica.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.