Mergi la conţinutul principal

Fabrica de caramizi de vanzare in Harghita

154
0
450 000
Spatii
Fabrica a fost amenajată în patru clădiri existente ale unui fost IAS. Dimensiunile unei clădiri: 120 m lungime, 20m lăţime, 4m înălţime. Suprafaţă fabrici este de 24950 m2. Exista o cladire de birouri si o cladire in care se afla SRMP-ul propriu (Statie de Reglare si Masurare a Presiunii Gazelor Naturale). Amenajarea fabrici a inceput in anul 2004 pana in 2007 cand a inceput productia propriu zisa. Intr-o hala este instalata linia tehnlogica productia caramida umeda (Alimentator ASH 100/500, Benzi transportoare, concasor cu valturi AGJ 800/650, concasor cu valturi fine Bongoanni hidraulic, malaxor biax, Presa vacuum tip Morando 450, masa de taiat cu mai multe fire automata, sistem de preluat caramizi autmat, dozator de sipci, lift automat pentru caramizi umede Keller, sistem de transport a caramizilor tip Keller. In a doua hala este amenajat uscatrul artificial cu aer cald 30 de camere, lift pentru descarcarea caramizilor uscate, benzi transportoare pentru transportarea caramizilor uscate la rampa de incarcare a vagonetilor. In a treia hala se afla cuptorul tunel cu o lungime de 102 m, latime de 5,3m, cu 6 zone de ardere, cu instalati si arzatoare automate italiene. Halele sunt cuplate cate doua cu transbordoare cu sine. Materia prima este transprtata din cariera proprie, care se afla la 200m de fabrica. Fabrica dispune de utilaje: Excavator, autcamion basculanta 16t, incarcator frontal 3 bucati, stivuitoare 3 bucati. Fabrica este de vanzare impreuna cu firma. Firma are datorii, credit pentru investitii de rambursare 10 ani. Firma mai are si alte ative in afara fabrici (autoturisme).

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
5 + 0 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.