Sari la conținutul principal

Spalatorie automata de vanzare in Harghita

1725
250 000
100 000
Fond de comert
Spatii
Spalatorie auto dotata cu 4 boxe de spalare, 4 programe de spalare: 1 detergent cald,; 2 perie cu spuma calda; 3 ceara calda sau rece (reglabil); 4 clatire cu apa filtrat osmotic, NU RĂMÂN PETE pe mașină NU necesita stergere, 2 aspiratoare industriale + separat suport pt 8 presuri lângă aspiratoare, dozator lichid parbriz cu rezervor de 800L, program Luciu Anvelope/Negru cauciuc,
Este incorporat si o APLICATE MOBILĂ R2W pt. clienti pt. achiziția jetoanelor virtuale și sunt clienti utilizatori cu contract ex. Flota Fornetti, etc.

Platforma este dotata cu încălzire in pardoseala, sistem de iluminat LED reglabil PRIN APLICAȚIE la minut și secunda, oprit/pornit separat pe toate boxele, sistem tratare a apei pt. apa limpezită și pt apa filtrat osmotic, 4 rezervoare de câte 1000L inclus in camera tehnica (1000L apa din rețea, 1000L apa limpezită, 2000L apa filtrat osmotic!), sistem dozaj pt alte soluții de curățat EXTRA pe lângă cel opțional pt. un rezultat final excepțional. Sistem antiingheț cu rezervor 1m³ pt. perioada de iarna cu pornire computerizată reglabilă (…din beton in sol). Sistem de recirculare al apei, sistem supraveghere cu 12 camere, 2 buc schimbatoare de jetoane cu ecran “Touch Screen”.

Incepand cu luna Aprilie se montează si un depozit Easy Box de la EMAG și se incaseaza o chirie lunară de 100€+TVA. Afacerea este dezvoltata pe un teren total de 1200m², cu o chirie monica de 300 euro. Situata in cel mai mare cartier din oraș lângă târg cu clienti fideli de 4 ani, cu pagina Facebook și marketing continuu in radioul local.

Spalatoria produce si venituri din publicitate afisata pe panourile interioare.

TOATA STRUCTURA ESTS FABRICATA DIN INOX, CAMERA TEHNICA, ASPIRATOARELE, CHIUVETA CÂT ȘI SUPORTURILE DE PRESURI.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.