Sari la conținutul principal

Magazin fizic si online, de nisa de vanzare in Iasi

1393
55 000
260 000
Fond de comert
Stockuri
Vand afacere in domeniu de nisa, alimentatie si ingrijire bebelusi si copii mici, magazin fizic si magazin online. Infiintata in 2012 doar online, ca afacere de familie si bazata initial numai pe produse importate din Germania, afacerea a crescut si s-a maturizat in timp. In 2013 am deschis magazinul fizic, dupa doar 6 luni am mutat locatia magazinului intr-un spatiu mai mare pentru ca dupa doi ani sa mutam iarasi locatia intr-un spatiu dublu fata de cel anterior. In acest moment avem contracte cu peste 20 de furnizori din Romania si UE si o baza de date cu peste 3000 de clienti. In online am evoluat natural, bazandu-ne pe continut de calitate, SEO bine gandit si executat. De la infiintare afacerea este in continua crestere, pe profit, detinem stocuri semnificative, nume domeniu relevant, pozitionare buna in Google. Forma de organizare juridica nu permite transferul societatii. Vindem fondul de comert, drepturile de proprietate pe domeniul web, baza materiala (stocuri, mobilier, aparatura, etc) know-how-ul. Asiguram transferul contractelor cu furnizorii. Locatia este inchiriata, cu o pozitionare excelenta. Spatiu inchiriat foarte bine pozitionat, mobilier de magazin, server propriu, 2 PC, program ERP. Afacerea necesita un numar redus de personal - 2 persoane. Asiguram instructaj timp de trei luni.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.