Sari la conținutul principal

Vand magazin online produse naturiste de vanzare in Iasi

1524
3 000
50 000
Fond de comert
de vanzare afacere magazin online produse naturiste, peste 500 produse introduse (se pot introduce nelimitat produse), zeci de producatori, contracte cu distribuitori si producatori, blog cu 20 articole scrise de nutritionist terapeut, implementata plata cu cardul si plata in rate (comenzile facute de clienti sunt intre 30 lei si 1650 lei, comanda medie 150 lei), mii de vizualizari, pagina facebook, etc pret 3000 EUR tva inclus negociabil. Inclus in pret laptop Acer i5 cu baza de date si toate informatiile necesare pentru desfacsurarea afacerii, configurat, panou de administrare, imagini produse etc. Se incheie contract de vanzare cumparare si factura

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.