Mergi la conţinutul principal

Vand magazin online produse naturiste de vanzare in Iasi

1524
3 000
50 000
Fond de comert
de vanzare afacere magazin online produse naturiste, peste 500 produse introduse (se pot introduce nelimitat produse), zeci de producatori, contracte cu distribuitori si producatori, blog cu 20 articole scrise de nutritionist terapeut, implementata plata cu cardul si plata in rate (comenzile facute de clienti sunt intre 30 lei si 1650 lei, comanda medie 150 lei), mii de vizualizari, pagina facebook, etc pret 3000 EUR tva inclus negociabil. Inclus in pret laptop Acer i5 cu baza de date si toate informatiile necesare pentru desfacsurarea afacerii, email contact@naturselect.ro configurat, panou de administrare, imagini produse etc. Se incheie contract de vanzare cumparare si factura

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
1 + 2 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

About

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.