Sari la conținutul principal

Vand afacere la cheie - prestari servicii de vanzare in Iasi

1535
280 000
100 000
Fond de comert
Vand afacere la cheie cu istoric de aproximativ 4 ani. Firma este in plina dezvoltare, cu clientela formata, renume pe piata ieseana, marca inregistrata osim, baza de date proprie foarte generoasa, site web pe prima pagina in google, pagini social media. Afacerea este situata ultracentral. Oferim asistență pentru preluarea afacerii și know-how-ul. Oportunitati de dezvoltare la nivel national datorita brandului puternic si a domeniului web.
Detaliile referitoare la nume și identitatea companiei se vor oferi doar personal în cadrul unei întâlniri. Profit net pe 2018 - 60.000 Euro.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.