Sari la conținutul principal

Masini-unelte si magazin on-line de vanzare in Iasi

1724
45 000
350 000
Fond de comert
Se vinde SC cu vechime 10 ani, fara datorii la BS, cifra de afaceri in ultimii 3 ani in jur de 350.000 EURO/an,
Obiectul de activitate principal este comercializarea de masini-unelte pentru un domeniu specific (termopane).

Portofoliu generos de clienti, baza de date cu date de contact colectate in urma interactiunilor anterioare.
Se preda intregul portofoliu de furnizori, atat externi (IT, DE, UK, TR) dar si interni; eventual, se poate acorda suport temporar pana la predarea contactelor.
Cu unii producatori exista intelegeri de exclusivitate pe vanzari si service/piese pe Romania.
Un mare portofoliu de website-uri de prezentare (peste 15 site-uri); 90% din clienti ajung sa cumpere in urma cautarilor pe Google. Se poate acorda suport in vederea intretinerii website-urilor precum si a activitatii de promovare/marketing.

O activitate secundara o reprezinta comercializarea printr-un magazin on-line a produselor accesorii (consumabile, piese de schimb, scule, accesorii pt ateliere), fiind o nisa pe piata, in fapt este unicul magazin on-line din Romania cu aceasta gama de produse. Exista posibilitatea de extindere pe international (domeniu deja achizitionat, platforma deja configurata, trebuie doar lansat site-ul). Vechimea activitatii: din 2015

Canale Youtube, pagini de facebook incluse in pachet.
Documentatii tehnice si multe lucruri asociate incluse.

Distinctii anuale de la Camera de Comert, in ultimii 8 ani ocupand locurile 1-10 in clasamentele pe domeniul specific codului CAEN.

Istoric bun la banci, posibilitate de obtinere finantare.
Se poate aplica pt obtinerea de fonduri nerambursabile, istoricul si situatia firmei putand contribui mult la aprobarea cererii de finantare.
Se ofera asistenta pentru perioada predarii afacerii, inclusiv o perioada limitata dupa aceea.
Sold creditare societate atractiv (> 70.000 EURO) care poate fi retras de noul asociat.

Piata careia se adreseaza vanzarile este intreg teritoriul tarii, deci poate fi stramutata in orice judet fara impact negativ asupra clientilor.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.