Sari la conținutul principal

Sex Shop online de vanzare in Iasi

1757
12 000
1
Fond de comert
Stockuri
Sexshop online cu un stoc decent de produse, afacere la cheie cu toate demersurile efectuate pentru a functiona. Site-ul este ricky.ro si sexyricky.ro (Un site pentru toate produsele si unul doar pentru lenjerii).

Doar valoarea produselor pe care le avem pe stoc disponibil este de 8590 Eur cu tva (aceasta este valoarea de achizitie, la pretul de vanzare stocul valoreaza aprox 14000 Eur in functie si de pretul stabilit de noi) Pentru firma s-au mai investit aprox 3000 Eur pentru toate demersurile necesare functionarii Firma nu are datorii
Nu are cine sa se mai ocupe cu aceasta afacere, motiv pentru care o vindem.
Vanzarea firmei dorim sa se faca integral. In cazul in care cumparatorul este interesat doar de stocul nostru putem discuta si despre stoc separat. Vom oferi si sprijin pentru continuarea activitatii firmei pentru 1 an. In cazul in care se doreste achitarea in rate minim 4000 Eur Avans. Pretul este negociabil

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.