Sari la conținutul principal

De Vanzare-Inchiriere zoan Bucuresti de vanzare in Ilfov

1138
85 000
0
Fond de comert
Vand Carmangerie infiintata recent, utilata cu Celula de afumare,tumbler, masina de injectat, malaxor, masina tocat,sprit, banzic, masina de vidat, 5 camere frigorifice, si masina transport marfa Mercedes Vito 2007, totul e functional si amenajat conform cerintelor HACCP. Si autorizat ANSVA.Suprafata construita e de 400 m2 si e in chirie pe perioada nedeterminata cu o chirie modica, amplasata la 1 km de centura Bucuresti, este excelenta pentru acest gen de activitatedin punct de vedere logistic si a zonei.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.