Sari la conținutul principal

Unitate de productie de vanzare in Ilfov

1144
2 000
0
Spatii
Unitatea detine Teren in Cornetu(Ilfov)- 1100mp; (constructie 470mp - din care spatiu productiv 300mp, restul anexe(depozite,vestiare, bucatarie, grup sanitar) si curte interioara.)

Facilitati / dotari - deschidere la strada asfaltata pe 2 laturi x25m; distanta de: 300m fata de E70; 5km fata de centura Bucuresti; Apa, canalizare,(+put propriu si fosa septica) gaze, curent trifazic.

Utilaje (stare de FUNCTIONARE): Preparare (Mixer aluat 60l-2 buc, malaxor ax orizontal, Mixer Crema 60l,) Cuptor tunel 12m, Linie crema, linie de portionat (cake cater KSSM Krumbein).

Pentru Ciocolata unitatea detine 2 tancuri de 400l (consa cu bile +temperator), cadema si tunel rece.

Masina de ambalat (flow-pack) – posibilitati de pachet lungime3- 20cm, cu latime2-12cm; calitate germana.

Unitatea mai detine multiple echipamente, vase, ustensile, utilaje necesare, utile in productie, incalzire, racire, purificare apa &aer, etc care au fost achizitionate pentru usurarea fluxului de productie dar si crearea unui mediu placut pentru cei direct productivi.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.