Sari la conținutul principal

Vand firma reparatii motoare auto Bragadiru, Ilfov de vanzare in Ilfov

1445
95 000
0
Fond de comert
Firma infiintata in 1998, in activitate, platitoare de TVA, are ca activitate prestarea de servicii de reparatii motoare pentru utilaje agricole, autovehicule de transport si utilaje de constructii.
Firma nu are datorii catre angajati, furnizori sau la bugetul de stat; nu are litigii de orice natura; nu este in procedura de reorganizare judiciara; nu are contracte de credit sau leasing .

Descrierea punctului de lucru (cladire, utilaje si echipamente):

Activitatea se desfasoara in hala de reparatii prevazuta si cu birouri, care este o constructie de zidarie pe fundatie/cadre de beton, in suprafata desfasurata de 320 mp.
Hala este prevazuta cu instalatie de forta 380V, put forat propriu, iar conducta de gaze este la poarta proprietatii.
Hala este amplasata pe un teren in suprafata de 2000 mp, ambele in proprietatea firmei. Amplasarea proprietatii este pe Soseaua de Centura Bucuresti, in Bragadiru.
Dintre echipamentele principale din dotare, mentionam: masina de rectificat arbori, banc pompe injectie, dispozitiv de alezat bucsi biela, freza universala , strung, electropalane, monorail, suporti montaj motor.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.