Sari la conținutul principal

De vanzare Laborator Cofetarie-Patiserie + CakeShop de vanzare in Ilfov

1498
300 000
110 000
Fond de comert
Se vinde societate comercială deschisă în 2015 (cod CAEN principal 1071), ce constă în laborator de cofetărie-patiserie + magazin desfacere. Societatea deține în proprietare toate utilajele necesare producției, distribuției și vânzării produselor, angajați (4 producție, 3 vânzare, 1 curățenie), toate autorizațiile necesare.
Activitatea se desfășoară în două spații distincte (București-Central și Mogoșoaia/IF) însumând peste 500mp spațiu construit și renovat complet, spațiile fiind închiriate pe termen lung la un preț aproximativ de 4EUR/mp.
Societatea nu înregistrează nicio datorie către stat, de asemenea niciun credit nu a fost luat, toată investiția făcându-se din fonduri proprii. Relația cu furnizorii este una foarte bună, societatea beneficiind de termen de plată >30zile și prețuri preferențiale.

Laboratorul de cofetarie-patiserie este amenajat la standarde europene, dispune de sisteme de ventilatie si purificare a aerului, filtrare si purificare a apei potabile. Suprafata excelenta (>200mp), utilajele din dotare, pozitionarea facila catre nordul capitalei, fac posibila distributia catre cel putin 3 spatii de desfacere.

Magazinul de desfacere este amenajat cu bun gust, cu specific frantuzesc, acesta fiind catalogat de clienti ca fiind ”o oaza de liniste si relaxare in miez de Bucuresti”. Dispune si de o terasa generoasa si aparatura de cafenea.

Există posibilități de dezvoltare, feedback-ul general din partea clienților fiind unul extrem de pozitiv.
Din partea cumpărătorului este necesară o campanie de marketing agresivă.

Ce se doreste:
Vanzare Afacere
Valoarea (pretul de vanzare al afacerii, nivelul tranzactiei / al investitiei solicitate dupa caz):
300,000 Euro
Tara de provenienta a oportunitatii:
Romania
Judetul:
Bucuresti

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.