Sari la conținutul principal

Firma servicii transport limuzine si minivanuri Mercedes cu sofer de vanzare in Ilfov

1587
460 000
650 000
Compania este activa si stabila, avand contracte in derulare, angajati cu vechime, leasing-uri la zi, punct de lucru si dispecerat in sectorul 1, soft gestionare comenzi, etc.

Parcul auto este format din 16 autovehicule Mercedes - Benz.

Afacerea se vinde la cheie, impreuna cu subsidiarele Cluj by Car si Sibiu by Car dar si serviciile auxiliare You Drink, We Drive, Inchiriere Sofer si Valeti Parcare - proiecte active care genereaza un venit suplimentar dar care necesita o abordare mai profunda si o implicare cat mai activa.

Orice informatii se pot transmite la cerere.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.