Sari la conținutul principal

Vand parc de dezmembrari auto gama VAG si service auto, 1080 mp, Ilfov de vanzare in Ilfov

1659
199 000
1 000 000
Fond de comert
Spatii
Stockuri
Terenuri
Lichidari
Parc de dezmembrari si service auto specializat pe gama VAG in general pe modelele de generatie noua, afacere cu o vechime de peste 16 ani, cu peste 350 de clienti activi si distributie de piese auto noi si sh in toata tara, iar prin colaborare oferim servicii de reconditionare pentru diferite anexe ale unui autovehicul.
Locatia este In apropriere de Bucuresti 2 km de Soseaua de Centura pe o suprafata de 1080 mp din care: 820 mp reprezentand parcul de dezmembrari cu cele 2 depozite construite si 260 mp service-ul auto in incinta caruia dispunem de: toaleta, camera de birouri si 4 anexe folosite pentru depozitarea pieselor auto.

Firma are toate autorizatiile pentru a functiona perfect legal ( Mediu, RAR, Primarie etc) si se vinde impreuna cu firma. Service-ul este dotat si utilat cu toate echipamentele necesare desfasurarii activitatii: elevator, bancuri de scule, tester/diagnoza, compresor, spatiu pentru mecanica ( gropi), angajati calificati cu contracte de munca, vopsea epoxidica, imagine si potential foarte bun.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.