Mergi la conţinutul principal

Hala Service si Spalatorie Auto profit 20%, Bragadiru de vanzare in Ilfov

1671
785 000
100 000
Spatii
De vanzare - afacere in crestere, profitabila, intr-o hala industriala calitativa, moderna, pe structura de beton in centrul orasului Bragadiru, pe strada Diamantului nr 85.
Afacerea a devenit operationala in Mai 2020, find administrata cu grija si tinand cont de experienta clientului, si ca si rezultat a devenit afacerea cu cea mai mare crestere in domeniu din zona, aducand un profit de 20% in primul an de activitate si dubland incasarile in al doilea.

Hala a fost data in folosinta in anul 2020, fiind destinata uzului unei vulcanizari/service roti si spalatorii auto, operationala si complet utilata, cu utilaje noi, centrale gaze, spatii anexe si toate utilitatile necesare. De asemenea, toate normele referitoare la distantari, autorizatii, constructie, au fost respectate pentru acest tip de activitate, iar spatiul a fost gandit pentru o functionare eficienta, cu un flux de lucru fluid.
Service-ul este gazduit intr-o suprafata de 299 mp, cu 5 rampe si spalatoria are 179mp, cu 6 rampe, dintre care una de spalare covoare.

Hala a fost construita pe un teren aflat in imediata vecinatate a multiple puncte de interes, centru comercial, in zona centrala orasului in continua dezvoltare.

Atentia la detalii este punctul definitoriu al acestei constructii, ea fiind construita pe o structura de beton, cu posibilitatea inaltarii a etaje suplimentare si extindere a activitatii deja existente, precum un hotel de anvelope, sau schimbarea destinatiei cu investitie suplimentara minimala.

Un alt avantaj major este suprafata generoasa de curte libera, 720 mp, ce asigura atat un trafic fluid in activitatea curenta, dar si o potentiala curte generoasa in cazul reutilizarii spatiului in alt scop. Deschiderea la strada Diamantului este de 17.5m.
Potential inchiriere: 5000EUR/luna

Clasa energetică: A
Consumul total specific de energie primară: 118.2
Indicele de emisii echivalent CO_2: 29
Consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
1 + 5 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.