Sari la conținutul principal

Salon de evenimente cu gradina de vanzare in Ilfov

1767
650 000
700 000
Fond de comert
Spatii
Stockuri
Terenuri
AFACERE LA CHEIE
Salon de evenimente in Otopeni, cu vechime si brand cunoscut pe piata evenimentelor. Se vinde complet mobilat, echipat si utilat. Salonul a functionat in fiecare an cu toate datele ocupate, organizand minim 60 evenimente pe sezon. In 2023 majoritatea datelor sunt ocupate si exista contracte semnate si pentru 2024.

CLADIRI cu suprafata totala de 700mp, din care salonul are 370mp si bucataria 124mp. Sala are inaltime de 8m.

TEREN cu suprafata de 3100mp. Mentionez ca pretul terenului in zona este 150eur/mp.
- zone de lounge cu 30 locuri la canapele
- zona de terasa cu 40 locuri la masa
- loc de joaca pentru 30 copii
- spatii verzi de 1000mp
- parcare pentru 30 masini

MOBILIER
Salonul este mobilat complet, cu scaune Chiavari noi si cu mese rotunde de 10 persoane. In sala este instalat un barul modular. Restaurantul este dotat cu vesela si tacamuri noi, pentru 200 persoane.
In gradina este instalat un cort de 100mp, cu mese pentru 50 persoane. Deasemenea, zona de lounge este dotata cu deck si canapele de rattan.

ECHIPAMENTE
Bucataria este foarte mare si utilata complet, inclusiv camera frigorifica. Echipamentele sunt in perfecta stare de functionare.
Bucataria este conectata atat la gaz, cat si la curent trifazic.

LOCALIZARE - Otopeni, foarte aproape de aeroport, intr-o zona cu mult potential si pentru dezvoltarea unui serviciu de livrari si restaurant a la carte.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.