Sari la conținutul principal

Afacere la cheie/Colaborator jocuri de noroc de vanzare in Ilfov

1843
10 047
29 709
Franciza
Oferta de față prezintă o afacere la cheie ce desfasoara in prezent o colaborare pe parte de pariuri cat si pentru jocurile de tip slot-machine cu organizatorul Total Bet.
Codul Caen 9200-Activitati de jocuri de noroc si pariuri, este in concordanta cu domeniul de activitate desfasurat. In oportunitatea dezvoltarii sau obtinerii unei licente de organizator, codul CAEN 9200 este o conditie necesara, greu de obtinut de la Registrul Comertului.
Atuul principal este vadul comercial pe care il confera locatia, deoarece in incinta acesteia s-a desfasurat acelasi tip de activitate de aproximativ 10 ani.
Societatea ofertanta nu este afectata de noua lege a jocurilor de noroc, deoarece populatia orasului depaseste cu mult 15.000 de locuitori si este in continua crestere.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.