Sari la conținutul principal

Drogherie&BabyShop 6000e de vanzare in Ilfov

509
6 000
1
Fond de comert
Stockuri
Spatii
Functionala fara datorii.
Vand Drogherie, toate codurile caen, principal 4774 vanzari medicamente in spatii special amenajate, utilata complet, stoc de marfa inclus in pretul de vanzare, autorizatii la zi, mobilier modern, spatiu conform ministerului sanatatii, chirie modica pt zona, central, fara datorii. Totul sa achizitionat cash.Mobilier modern,banner electronic,soft pharmec licentiat,calc imprimanta,casa de marcat ,frigider etc.Se preda firma,la cheie cu bilantul la zi, obtional si contractele aferente internet, contabilitate,etc.Chiria este pe 2 ani cu posibilitatea prelungirii si este achitata in avans pe 2 luni.Totul la 6000e

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.