Sari la conținutul principal

Vand magazin online de vanzare in Mehedinti

1693
6 000
50 000
Fond de comert
Stockuri
Lichidari
Afacere online , magazin online cu pagina de facebook atasata cu peste 43400like-uri, afacere de peste 8 ani(PFA, ulterior II) in domeniul comertului cu amanuntul al hainutelor si incataminte pentru copii 0-14ani+ Clientela formata deja, apare pe prima pagina la google dupa cateva cuvinte cheie. Site estimat la peste 7050 eur, fara pagina si stoc de marfa. Stocul este postat pe site, peste 400 de produse, dar se poate schimba , deoarece site-ul este functional si comenzile merg. Tranzactia este foarte simpla, totul de va trece pe numele cumparatorului(site-ul +domeniul+administrarea paginii de facebook) Stocul se va trimite prin curier sau poate fi ridicat personal.Produsele sun postate pe site, dar se poate schimba, deoarece site-ul este functional.Vechime peste 8 ani.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.