Sari la conținutul principal

Hotel- Restaurant de vanzare in Mures

1078
2 000 000
400 000
Fond de comert
Terenuri
Spatii
Hotel clasat 3 stele, cu o capacitate de de 64 locuri, 6 apartamente de lux, parcare proprie cu 30 de locuri, Restaurant cu o capacitate 250 locuri, bucatarie moderna, completa si recent utilata, Imobil construit in 201, suprafata utila de 674 mp, cu teren propriu in suprafata de 2021 mp. Locatia hotelului este ideala situata la iesirea din Targu-Mures intr-o zona cu puternica activitate economica. Configuratia Hotel cu Restaurant permite organizarea de evenimente speciale atat in cadrul corporate cat si pentru familie si persoane. Cifra de afaceri in evolutie cu un profit satisfacator. Pretul este format din activul imobiliar la care se adauga fondul de comert generat de societatea comerciala pe activitatea de Hotel-Restaurant.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.