Mergi la conţinutul principal

Hotel de vanzare in Mures

1685
825 000
0
Fond de comert
Spatii
Terenuri
- Corp 1 hotel 1800mp
➗demisol sala pt servirea mesei 60pers si terasa 80 pers
➗parter restaurant pt evenimente 180pers
➗23 camere duble si triple pe trei etaje, din care 14 renovate, celelalte 9(etaj 3 necesita renovare)
- Corp 2 este o constructie de 230mp, necesita amenajare cu posibilitate de etajare si mansardare
➗ poate fi restaurant-gradina de vara cu terasa generoasa in fata, s-au bucatarie-logistica pt deservirea unui cort de evenimente iar etajarea si mansardarea transformata in camere ori apartamente➗ corp 3 fostul laborator necesitand renovare totala 90mp si poate avea mai multe destinatii, daca corpul 2 merge spre gradina de vara atunci corp 3 poate deservii cortul.

Toate acestea sunt pe un teren de 4600mp, la E60, parcare generoasa, 3km de centrul orasului, locatie cu istoric si zona foarte tranzitata.
Terenul este concesionat pe 49 ani cu posibilitate de cumparare, posibilitate schimbare destinatie(azil de exemplu), accesare fond european 200mii€ in curs.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
5 + 5 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.