Sari la conținutul principal

Hotel, Restaurant, Sala de evenimente de vanzare in Mures

1745
7 500 000
1 000 000
Fond de comert
Spatii
Terenuri
Complex de evenimente in Targu Mures, format din Hotel, Restaurant, 3 Sali de evenimente, nunti, corporate, Cafe Club, Sala de Fitness, totul situat pe o strada importanta din oras, amplasat pe un teren de 9650 mp, constructii totale 5000 mp utili, cu buna vizibilitate si notorietate, loc cautat pentru evenimente majore ca numar de participanti si facilitati oferite.

Hotel detalii:
- 3 stele,
- 22 de camere pe doua etaje,
- Sala de conferinte,
- lift panoramic.

Sali de evenimente:
- 3 sali cu tematici diferite,
- o sala cu 340 de lucru,
- o sala cu 210 locuri,
- o sala cu 500 de locuri (in amenajare).

Restaurant:
- cu specific local si cu asigurarea fluxului de participanti la eventimentele complexului.
- 100 de locuri la interior, doar in restaurant.
- 140 de locuri in terasa situat in spatiu verde, umbrit cu copaci, amenajare acoperita, posibilitate de extindere a terasei.
- Restaurantul detine o bucatarie super-echipata, cuptoare, frigidere, congelatoare, hote extractive de mare putere, mese de lucru, spalatoare, in suprafata de 500 mp, sali de depozite si cu o pivnita de 300 mp.

Café Club:
- Spatiu lounge pentru evenimente private, degustare vinuri sau alte ocazii mai restranse cu un un numar de 100 de locuri.

Sala de Fitness:
- amenajare pe o suprafata de 350 mp, cu aparate noi si sauna de recuperare.

Acesata afacere este o ocazie rara pe piata locala, pretul este format doar din evaluarea financiara a valorii constructiilor pe suprafata utila, restul elementelor sunt incluse in pretul global.
Usor negociabil in functie de persaonalitatea investitorului si aplanului de investitie.
Toate salile de nunti sunt ocupate in proportie de 100% pentru fiecare an calendaristic.
Ocazie buna si pentru un investitor financiar care doreste un venit pasiv si care transmite managementul unei persoane potrivita acestei industrii.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.