Sari la conținutul principal

Producător de produse cosmetice pentru hoteluri de vanzare in Mures

1750
95 000
65 000
Fond de comert
Oportunitate afacere in producerea si distribuirea produselor de unica folosinta si cosmetice destinate HORECA. Afacerea se poate conduce de oriunde din tara. Se preda cu toate contractele cu furnizori, clienti, pagina web, pagina facebook activa, etc.
- 1 salariat,
- Active nete: 20000€,
- Profit Net: 20000€/anual
- Fara datorii sau credite.
- Firma infiintata in 2000.

Investitia se amortizeaza in 3-5 ani, depinde de activitatea si straduinta cumparatorului. Activitatea se poate suplimenta foarte usor cu alte activitati conexe cum ar fi vanzarea de solutii, dezinfectanti si detergenti, vanzarea de vesela, tacamuri si pahare, lenjerie, perdele, seifuri, electronice, mochete, yale speciale, mobilier etc. toate destinate HORECA.
Lansez si varianta in care doritorul cumparator nu dispune de suma ceruta, dar sunt de acord sa vand afacerea in urmatorul fel:
Cumparatorul preia afacerea cu toate actele in regula, impreuna cu marfa din depozit inclusiv aparatele si stantele contra sumei de 20.000 euro si restul sumei se va achita in termen de 5 ani in transe egale, timp in care lucreaza cu firma si din profitul generat. Desigur pentru sumele restante se cere garantia unui imobil cu acte in regula in fata unui notar. Cei interesati sa ma contacteze si le voi explica mai in detaliu.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.