Mergi la conţinutul principal

SPATII DE DEPOZITARE de vanzare in Mures

70
0
0
Spatii
Spatii de depozitare pentru produse industriale in municipiul Tg.Mures, judetul MuresSuprafata de depozitare situata in Tg.Mures (zona industriala), Jud. Mures, include 44.000 mp teren (platforma betonata) din care 10.400 mp depozite în spatii acoperite amenajate pentru produse industriale (metalurgice, chimice, materiale de constructii etc.). Accesul pe calea ferata este realizat prin doua linii de garare si o locomotiva de manevra proprie. Accesul rutier este realizat printr-o legatura cu drumul european E 60. Firma dispune de 12 mijloace de transport cu o capacitate între 1,2 si 20 tone (autoutilitare, camioane, tractoare, remorci, trailere), 8 stivuitoare, 3 poduri rulante, 2 automacarale.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.