Sari la conținutul principal

Fabrica de accesorii auto de vanzare in Neamt

1516
80 000
80 000
Fond de comert
Oportunitate de afaceri:
Prin preluarea acestei afaceri, aveti posibilitatea de a investi in productia unui produs unic, conceput si fabricat in Romania, ce si-a dovedit profitabilitatea atat pe piata din Romania, cat si pe piata externa.
1. Descrierea produsului:
Centurile universale auto antiderapante SMART GRIP sunt un sistem modern, creat pentru a fi folosit rapid si cu usurinta atunci cand aveti nevoie de un plus de aderenta sau in situatiile de urgenta (cand ramaneti impotmoliti).
2. Specificatii produs:
Centurile antiderapante universale SMART GRIP sunt fabricate din elastomeri speciali insertizati,destinaţi utilizărilor în condiţii dificile de funcţionare, cu proprietati aderente si se adreseaza conducatorilor auto care prefera un dispozitiv mai usor si mult mai rapid de folosit decat lanturile sau alte sisteme antiderapante.
2. Distributia investitiei
- matrita productie;
- presa electrohidraulica;
- instrumente de marketing (contracte in desfasurare, website, adresa email, matrita etichete, carti de vizita, pliante)
- know-how-ul fabricatiei: dreptul exclusiv asupra informațiilor, procedeelor și elementelor conexe fabricarii centurilor antiderapante Smart Grip vor fi incorporate într-un contract de know-how.
Pentru a produce centurile antiderapante Smart Grip nu au fost accesate fonduri nerambursabile, un
proiect pentru dezvoltarea productiei este recomandat, programele de acest fel sustin si incurajeaza
sectorul de productie.
Recuperarea investitiei se face cu usurinta in primul an de activitate, calculul are la baza capacitatea de productie, costul de productie unitar si pretul de vanzare unitar.


Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.