Sari la conținutul principal

Complex afaceri de vanzare in Olt

1415
1 500 000
150 000
Fond de comert
Vindem complex afaceri functional compus din urmatoarele:
Restaurant braserie cu 40 locuri in interior si 80 locuri pe terasa acoperita. Constructie din anul 2000, bucatarie utilata, gratar exterior si vitrina calda.
Statie desfacere produse petroliere cu o cladire administrativa pe un nivel. Cladirea este construita in anul 1996 si statia beneficiaza de trei bazine de depozitare a carburantilor, certificate, fiecare cu o capacitate de 20 000 l si 2 pompe.
Restaurant pensiune cu terase avand receptie, bucatarie, anexe si magazii.
Pensiunea are 9 camere duble si un apartament, construite in anul 2008 si este clasificata la 2 margarete.
Restaurant cu amenajare rustica cu 120 locuri si la exterior 3 terase: una acoperita cu 300 locuri, una de lemn, acoperita cu 80 locuri si o alta terasa de 60 locuri.
Bar cu 30 locuri.
Complexul detine o parcare asfaltata de 6000 mp si un loc de joaca copii in padurea invecinata.
Toate activele sunt in proprietatea companie iar terenul de 20.000 mp din care 10.000 mp padure sunt in proprietate personala.
Complexul este situat intr-o locatie deosebita, cu traditie de 50 ani, avand clientela bine definita, la drumul european DN70 la 18 km de Slatina si 30 km de aeroportul international Craiova. Posibilitate accesare fonduri europene pentru mediul rural.
Activitatea comerciala a fost neintrerupta, profitabila si a beneficiat de acelasi management in ultimii 25 ani, retragerea fiind din motive de familie. Nu exista datorii catre furnizori sau stat.
Conditiile de vanzare sunt negociabile

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.