Sari la conținutul principal

Ferma agricola de productie oua Bio de vanzare in Olt

1642
700 000
580 000
Fond de comert
Ferma agricola Avicola de productie oua bio, furnizor al lanturilor Carrefour, Cora, Auchan, Mega-Image. Infiintata in anul 2004, ferma dispute de 6 hale de productie, moara proprie, sistem automatizat de hrana si apa, post electric de transformare propriu, pe o suprafata totala de 5 ha.
Activitatea este sustinuta de doar 9 angajati, nu exista stocuri, intreaga maria este preluata zilnic, exista cerere suplimentara de oua si se poate marii productia prin modernizarea unei hale existente. Numarul total al gainilor este 10000, cate 2000 pe hala, ele sunt certificate bio, iar la sfarsitul ciclului de productie pot fi vendue pe piata libera. La cifra de afaceri de 2 800 000 lei, Profitul anual este 760 000 lei.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.