Sari la conținutul principal

Vand afacere in Ploiesti de vanzare in Prahova

1060
2 700 000
1
Fond de comert
Stockuri
Terenuri
Spatii
Firma de consultanta in afaceri vinde prin licitatie publica organizata in data de miercuri, 11 iunie 2016, orele 11, la sediul din Ploiesti, actiunile unei societati comerciale (partial sau integral) situata in Ploiesti care are in proprietate teren de 11000 mp, hale si cladiri din beton si caramida in suprafata totala de 2500 mp, toate utilitatile. Are scoala profesionala de mecanici si electricieni auto si scoala de soferi. In cadrul societatii functioneaza un autoservice multimarca (autoturisme, autoutilitare si autocamioane) autorizat RAR si o linie de inspectie tehnica periodica pentru autoturisme si autocamioane. Societatea comerciala nu are datorii sau imprumuturi la banci.
Caietul de sarcini se poate cumpara de la sediul societatii cu pretul de 100 lei dupa semnarea unei scrisori de confidentialitate. In afara de caietul de sarcini se pun la dispozitia persoanei interesate toate datele si evidentele financiar-contabile dupa depunerea unei dovezi de capacitate financiara a carei forma se va stabili cu organizatorul licitatiei.
Datorita amplasarii in oras, a suprafetei spatiilor si dotarilor aferente in cadrul societatii se pot dezvolta si alte activitati in afara celor existente sau reprofila partial sau total (activitati de depozitare si transport, activitati de productie, etc.) in functie de interesul persoanelor interesate.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.