Sari la conținutul principal

Studio Fitness in Ploiesti. de vanzare in Prahova

1295
28 000
25 500
Vand studio de fitness Ultracentral in Ploiesti, Brand promovat intensiv in mediul online, FaceBook, Instagram, Google. Marca inregistrata combinata(text+imagine color) pe clasa 41. Business-ul are +1 an de existenta, 1 angajat, instructor EMS cu experienta si certificari. Studio amenajat si utiliat complet, climatizare, masina de spalat, uscator rufe, receptie, 2 vestiare, dus, sala antrenament, grup sanitar, camera suplimentara, fatada balcon cu reclama. Deschis in aprilie 2016, detine un portofoliu considerabil de clienti activi si are un foarte bun potential de dezvoltare, daca implicarea este pe masura.


Pretul de vanzare include :
- echipamentul complet AmpliTrain (aparatul AmpliTrain Pro are 7 ani garantie), cu multe accesorii (veste, benzi) reinnoite de curand;
- mobilier personalizat;
- laptop Lenovo 15" Intel-i3
- costume XS-3XL;
- accesorii antrenamente: gantere, benzi, spalier, minge;
- Tanita (analiza corporală profesionala);
- masina de spalat rufe + uscator rufe
- preluare marca inregistrata;
- website profesional, responsive, mobile friendly;
- blog cu articole postate frecvent;
- pagină de Facebook cu +7500 de fani reali obtinuți prin targetare bine definită care interactioneaza cu anunturile si postarile create (facebook.com/ezbody.ro);

- preluare conditii chirie locatie super avantajoase;

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.