Sari la conținutul principal

Web Site de vanzare in Prahova

1502
12 000
30 000
Fond de comert
Stockuri
Magazin online de nisa (sex shop) cu o vechime de 12 ani, aflat pe profit, cu comenzi zilnice, campanii de brand awarness derulate de-a lungul timpului, pozitie in top in google, campanii de social media derulate permanent, cu o baza de date reala si stufoasa de clienti, interfata de administrare proprie ce poate fi compatibilizata cu diferite sisteme de gestiune, usor de utilizat, cu mecanisme automate care faciliteaza derularea rapida a muncii de gestionare si operare comenzi. Site-ul detine varianta adaptata pentru mobil si este de peste 10 ani nelipsit din prima pagina din google. Pretul include stoc de marfa.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.