Mergi la conţinutul principal

Web Site de vanzare in Prahova

1502
12 000
30 000
Fond de comert
Stockuri
Lista cu Clientela
Magazin online de nisa (sex shop) cu o vechime de 12 ani, aflat pe profit, cu comenzi zilnice, campanii de brand awarness derulate de-a lungul timpului, pozitie in top in google, campanii de social media derulate permanent, cu o baza de date reala si stufoasa de clienti, interfata de administrare proprie ce poate fi compatibilizata cu diferite sisteme de gestiune, usor de utilizat, cu mecanisme automate care faciliteaza derularea rapida a muncii de gestionare si operare comenzi. Site-ul detine varianta adaptata pentru mobil si este de peste 10 ani nelipsit din prima pagina din google. Pretul include stoc de marfa.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
7 + 2 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

About

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.