Sari la conținutul principal

Complex modern de producție si procesare legume certificate BIO de vanzare in Prahova

1836
1 500 000
400 000
Spatii
Terenuri
Oportunitate de investiție !!! Prețul solicitat reprezintă valoarea de piața doar a terenului intravilan cu utilități si a clădirilor !!!
Complexul este situat in comuna Ceptura, jud. Prahova, o arie in dezvoltare continuă, cu aport de soare mult superior mediei pe tara, pe cat de pitorească pe atât de ușor accesibila , aproape de marile orașe si noduri rutiere, bine poziționată logistic , cu ieșire la DN1B Ploiești – Buzău , acces facil către autostrada Ploiești-București si in imediata proximitatea a noii autostrăzii A7.
Este construit pe o suprafața de 6.16 ha teren intravilan in proprietate , fără sarcini, certificate integral pentru producția ecologica. Toate construcțiile au fost noi, finalizate la finele anului 2021 , cu documentație completa si toate autorizațiile necesare , complexul beneficiind de post trafo propriu , generator de 170kva , sursa de apa la 120m adâncime autorizata inclusiv pentru potabilitate , fose septice vidanjabile si 2 centrale termice independente de 1.5MW fiecare, funcționând pe baloti de biomasa(combustibil extrem de ieftin si la îndemâna in zona , in raport cu orice alta sursa de energie) , sistem CCTV si detecție la efracție cu bariere IR perimetrale si senzori in interior(autorizate la politie , nu necesita paza umana) , platforme si alei betonate/pietruite. Complexul este format dintr-o hala metalica din panouri Sandwich de 570mp , multifuncționala pentru spatii administrative / vestiare / zona ambalare / procesare , o alta hala metalica din panouri sandwich multifuncționala de 460mp destinata depozitarii si centralelor termice , o hala metalica cu tabla cutata de 119mp multifuncționala + construcțiile aferente utilităților(put forat+grup pompare , casa grup pompare apa irigații , casa grup pompare agent termic). Spatiile de producție sunt formate din 30 sere a cate 600mp fiecare , formate din structura metalica inoxidabila si folie profesionala dubla cu inflatoare , climatizate , cu sisteme de irigații prin picurare, aspersie , inclusiv fertigare automatizate. Separat există si doua sere răsadniță betonate a cate 600mp , incluzând o camera de germinare ,o mașină automata de însămânțare/producție răsaduri si un robot de altoit, având o capacitate maxima de 700mii răsaduri per serie.
Societate dispune de utilaje aproape noi necesare oricărei activități in proprietate (tractor compact Pasquali 90cp, încărcător frontal cu braț telescopic multifuncțional Faresin 6.26 , Freze, Plug , Mașina erbicidat 600l , Motocultoare Pasquali , remorci , 2 dube izoterme 3.5t, o autoutilitară izoterma , Linie ambalare in caserole automata flowpack , Electrostivuitor , linie procesare legume semiautomata formata din spălător , omogenizator cu temperatura înalta , linie automate de încărcare , căpuire , sterilizare borcane. Etc. In proprietate deține si un teren de 6300mp cu acces la DN1B nefolosit momentan.
Costul inițial al investiției a însumat 3 milioane de euro , parțial accesând fonduri europene , o investiție similara însumând la preturile actuale peste 4 milioane de euro. Firma este membru in o cooperativa axata pe produse ECO , având contracte ferme in derulare cu toate lanțurile de supermarketuri si un renume in piața .
Se dorește preluare integrala a afacerii , preferabil noul acționariat sa fie format din rude de gradul 1 , pentru următorii 2 ani , in scopul menținerii integrale a punctajului inițial de la accesarea fondurilor UE , evitând orice fel de interpretări legislative. Toate activele sunt in proprietate , societatea neavând datorii sau sarcini de niciun fel.

Posibilități dezvoltare
- Dezvoltarea serviciilor de producție răsaduri , plante aromatice , flori
- Dezvoltarea produselor procesate Bio High-End(piureuri, sosuri , paste etc)
- Extindere portofoliului de legume
- Vânzarea online sau sub forma de abonament in zonele limitrofe
- Posibilitatea de extindere trendul BIO fiind unul in ascensiune , cu perspective pe termen lung
- Ca investiție imobiliare zona fiind într-o continua creștere , intr-un context economico-geografic extrem de favorabil.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.