Sari la conținutul principal

Distributie gaz GPL cu Transport Marfa si Persoane de vanzare in Sibiu

1425
2 200 000
850 000
Fond de comert
Stockuri
Terenuri
Spatii
Societate cu activitate in domeniul imbutelierii si distributiei gazului GPL in buteli la nivel national cu sediul in Sibiu si punct de lucru in sudul tarii, statie proprie de imbuteliere in suprafata de 12500 mp, logistica de transport butelii, 600 puncte de desfacere cu colaboratori mandatari si 27 angajati proprii.
Societatea detine un activ corporale de 7 000 000 lei si circulante de 2 500 000 lei, stocuri in valoare de aprox . 1 150 000 lei, Valoarea net contabila fiind de 10 100 000 lei.
Societatea are ca activitate secundara Transportul de marfa si persoane la nivel national si international, realizand o treime din cifra de afaceri.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.