Sari la conținutul principal

Restaurant in centrul vechi de vanzare in Sibiu

1645
50 000
0
Spatii
Restaurantul este situat în zona centrală a oraşului, centrul vechi şi este îndrăgit atât de localnici cât şi de turişti, fiind situat pe primele locuri în topul restaurantelor de pe Trip Advisor din oraş. Se servesc mâncăruri delicioase, într-o atmosferă caldă şi plăcută, ceea ce a dus la formarea unui număr mare de clienţi fideli.

Restaurantul este un succes al comunităţii oraşului şi are o reputaţie foarte bună. De-a lungul timpului am oferit o varietate de mâncăruri, încluzând specialităţi la meniul zilei, minunate preparate din peşte, fructe de mare, vită şi multe altele.

Avem excelente mărturii/review-uri ce vorbesc în mod constant despre serviciile noastre pline de atenţie faţă de clienţi, despre căldura cu care ei sunt primiţi, despre atmosfera plăcută ce îi fac sa revină mereu, şi in mod special despre mâncarea delicioasă ce o găsesc mereu la noi.

Restaurantul este deschis de luni pana sambata. În prezent localul oferă si servicii zilnice de catering, iar cu o prezenţă şi publicitate mai puternică pe mediul on-line, aceste servicii s-ar putea lărgi exponenţial.

Vechimea afacerii - ani: 6
Numar angajati: 8
Restaurantul are o capacitate de 48+ locuri.

Restaurantul este în plină activitate, bucătăria putând deservi întreg restaurantul şi de asemenea comenzile de catering.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.