Sari la conținutul principal

fabrica de prelucrare si impregnare a lemnului, service auto, magazin de piese, restaurant autoservire de vanzare in Suceava

1123
230 000
1 000 000
Stockuri
Terenuri
Spatii
Afacerea se afla in loc. CAPU CODRULUI, jud. Suceava, la drumul DN 2E, pe directia Gura Humorului - Falticeni, la intersectia cu Valea Moldovei-Capu Campului.

Afacere la cheie.

Fabrica de prelucrare si impregnare a lemnului, a traverselor din lemn pentru calea ferata impregnare cu creozot, a stalpilor din lemn pt telecomunicatii si a cherestelei cu Tanalith E. Service auto+camioane, magazin de piese auto+camioane, restaurant cu autoservire.

Pentru mai multe detalii va rugam sa solicitati pe E-MAIL fisa de prezentare PDF a afacerii si companiei. Va multumim.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.