Sari la conținutul principal

Firma pentru cresterea si ingrasarea porcinelor de vanzare in Teleorman

1110
500 000
196 792
Fond de comert
Terenuri

Firma SC Pigalex SA, in functiune din anul 1991, scoate la vanzare ferma de ",CRESTERE SI INGRASARE PORCINE" cu o capacitate de 12000 capete (circuit inchis).

Amplasamentul are o suprafata de 57888,47 mp, din care construita 19808,73 mp. Suprafata construita este compusa din 9 hale de productie din care 4 in folosinta, un microabator, un filtru sanitar + birouri, casa pompe + bazin semiingropat cu o capacitate de 300 mc apa. Intregul amplasament este imprejmuit cu gard de beton, iar cladirile au fundatie de beton, pereti de caramida+beton, iar acoperisurile sunt din placi de azbociment.

Mentionam ca ferma este in functiune avand toate autorizatiile de functionare valabile. Amplasamentul si cladirile pot fi adaptate si pentru alte activitati de productie: depozite, crestere pui, gaini ouatoare, ciuperci, miei, instalatii fotovoltaice, etc.
Ferma este amplasata pe soseaua Alexandria-Bucuresti km 6, la 85 km de Bucuresti.

Pret negociabil: 500 000 Euro.
Relatii suplimentare la telefon: 0744497268, zilnic intre orele 15:30-20:00.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.