Sari la conținutul principal

Clinica Medicala de vanzare in Timis

1256
950 000
360 000
Stockuri
Terenuri
Spatii
Clinica medicala se vinde dotata si utilata, cu toate avizele necesare, contract cu Casa de Sanatate, agreata pentru Siguranta Transporturilor si fise medicale tip A/B, precum si contracte ferme cu diferite firme de transport. De asemenea se vinde cu toate dotarile necesare desfasurarii activitatii si cu personalul medical aferent.
Clinica are urmatoarele specialitati: Recuperare medicala, Medicina Interna, ORL, Oftalmologie, Planning Familial, Psihiatrie, Chirurgie Generala, Neurologie, Dermatologie.
De asemenea pe autorizatia de functionare sunt autorizate in plus fata de cele mentionate, urmatoarele specialitati: Medicina de laborator, Psihologie, Obstetrica-Ginecologie, Reumatologie.
Imobilul in care se desfasoara activitatea este in proprietatea firmei, an constructie 2009, acesta avand o suprafata desfasurata de 321 mp, dispus P+2E si un teren de 370 mp (exista posibilitatea de extindere a cladirii).
Acesta este compus din: receptie, sala de kinetoterapie, 7 cabinete medicale, 2 grupuri sanitare, sala de fizioterapie, vestiar pacienti, vestiar personal si camera tehnica.
Dispune de 3 locuri de parcare in proprietate, iar datorita strazii cu sens unic, locurile de parcare nu reprezinta o problema.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.