Mergi la conţinutul principal

Firma de executie si proiectare de vanzare in Timis

690
55 000
85 000
Fond de comert
Vand societate comerciala cu activitate de proiectare si executie constructii. Societatea are un portofoliu bogat de lucrari in zona de vest a tarii si realizam in general orice tip de lucrari de constructie. Suntem specializati si autorizati pentru a realiza lucrari de hidroizolatii cu membrane PVC si membrane lichide. Detin un portofoliu bogat de clienti, printre care si cateva multinationale si avem de asemenea si contracte in derulare. In momentul vanzarii, punem la dispozitie toata baza de clienti, website, telefoane, etc.
Oferim consultanta in vederea continuarii in conditii optime a activitatii firmei.
Suntem interesati doar de oferte cu plata integrala, nu in rate. Firma nu are datorii, file CEC sau BO in derulare sau neachitate iar bunurile si echipamentele incluse in pretul de vanzare se ridica la valoarea de 15000 euro si sunt absolut necesare desfasurarii activitatii.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
3 + 5 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.